Ens diferencia
ser multi
genètics

Coneixem perfectament les genètiques capdavanteres existents; és per aquest motiu que seguim les tendències del mercat internacional i col·laborem amb empreses europees de primer nivell, sempre amb la finalitat que els clients obtinguin els millors resultats.

Centres d’inseminació capdavanters

Tenim tres centres d’inseminació, un ubicat al Cabrerès, de nova construcció i en el que els mascles estan sobre un llit de serradures; un altre al Montseny, que és on tenim el laboratori, i que fou l’inici de Genefarm, i un tercer al Vallès. Aquests centres compleixen la normativa vigent tant amb distancies com sanitàriament passant els pertinents controls, tant del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, com dels nostres veterinaris. Fem analítiques de forma freqüent i als centres d’inseminació només hi pot accedir la gent que hi treballa.

El transport adequat

Disposem de camions que no es desplacen mai a l’escorxador per tal de garantir una seguretat òptima i evitar així possibles malalties.

Després de cada servei de trasllat d’animals, els camions són netejats i desinfectats degudament. Tots els vehicles porten incorporada una bàscula que permet pesar, individualment o per grups, tots els animals transportats.

A més, per al transport de semen, tenim furgonetes que disposen d’una nevera amb regulador de temperatura i un sistema innovador de control que permet saber en tot moment la situació en que es troben les dosis, perquè arribin amb total garantia a les granges.

Comercialització de material de granja i productes per a la ramaderia

Venem material per a ús veterinari i ramader, seleccionat pels millors especialistes que formen part de l’equip de l’empresa. Els nostres productes es poden adquirir a la botiga ubicada a les nostres instal·lacions o bé oferim servei directe a les granges.