Genefarm | Serveis
14495
page,page-id-14495,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Genètica Porcina

Genefarm compta amb una granja de multiplicació de 1.000 reproductores pel subministrament de F1 a clients i socis.

La genètica és un dels pilars més importants de l’empresa i ha estat sempre capdavantera per competir amb els millors mercats. És per això que, Genefarm s’ha adaptat als nous temps,  seguint les tendències del mercat internacional, col·laborant i important amb empreses d’Europa de primer nivell, amb la finalitat que els clients tinguin les millors F1 , i sempre a l’avanguarda de les tendències del mercat internacional.

La granja de multiplicació de Genefarm està ubicada a la comarca d’Osona (Catalunya). Aquesta explotació compra amb altes mesures de bioseguretat i la sanitat és primordial. S’hi produeixen garrins i les engreixos eón de sanitat comprovada i estan situats a llocs estratègics per la sanitat.

Centre d’inseminació

Des de fa uns anys, Genefarm ofereix un servei complementari en genètica amb l’adquisició d’un Centre d’Inseminació a l’Esquirol (Osona). Aquest servei, que va iniciar-se en petit format i amb la finalitat de cobrir les necessitats dels socis i clients, ha anat evolucionant i millorant fins el dia d’avui la qual cosa ha permès fer extensible el servei a empreses d’arreu de Catalunya i de la franja. Gràcies a la confiança dipositada per part dels clients, Genefarm pot oferir avui les millors genètiques que sorgeixen arreu del món i adaptar-les al mercat ramader.

El 2013 Genefarm va construir un segon Centre d’Inseminació totalment innovador i d’última generació, situat en un paratge idílic i adaptat a la nova llei de benestar animal. Amb aquista amplicació, Genefarm cumpleix amb la demanda que sorgeix amb l’aplicació de sistemes de treball que segueixen països capdavanters en ramaderia.

Transport

La sanitat és un dels pilars fonamentals a les granges de Genefarm. És per això que, ofereix transport particular per traslladar les F1 i els garrins. Genefarm disposa de dos camions. Per tal de garantir una sanitat animal òptima i evitar així possibles malalties. Aquests camions no es desplacen mai a l’escorxador.

Després de cada servei de trasllat d’animals, els camions són netejats i desinfectats degudament. Tots els vehicles porten incorporada una bàscula que permet pesar, individualment o per grups, tots els animals transportats.

Comercialització de material

Genefarm també comercialitza material d’ús veterinari i ramader més innovador i pioner del sector, que ha estat seleccionat pel seu equip professional.

Aquest material es pot adquirir a la botiga que té ubicada al mateix edifici on hi ha les oficines o bé, a través del servei directe a les granges.